-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Ko bodo zrasli ... [PRINT v okvirju]


V tokratni objavi imam za vas kar nekaj presenečenj. Preverite! :)

Pred tremi leti in pol je ob tihem polzenju solz nastal zapis Ko bodo zrasli ... (ponovno si ga lahko preberete na tej povezavi). Zapis, ki je z branostjo rušil vsa pričakovanja, ostaja vaš najljubši vse od takrat. Pri Blagor so mu dodali obliko. Print z belim ali natur lesenim okvirjem lahko krasi vašo steno ali polico.

Kje bom imela svojega?

Rada bi ga imela na stopnišču, da me ustavi, ko bom vsa besna v hitrem tempu stopala proti njihovim sobam, zaradi neke v resnici življenjsko nepomembne reči. 

Rada bi ga imela v kuhinji, da me spodbudi, da jim skuham najljubšo jed ali spečem zelo nezdravo, a tako zaželjeno pecivo. Ker vprašanje, kolikokrat bodo še pri meni in me zanj prosili. 

Rada bi ga imela v pralnici, ko se mi bo zdelo, da se utapljam pod gorami njihovih športnih dresov. In da me spomni, kako so me včasih jezila strgana, s travo in blatom zamazana oblačila, ki pa so bila tako ljubka. 

Rada bi ga imela ob polički, kjer je prostor za telefon, da bi ga pogosteje tam odložila in si z njimi vzela še kakšen trenutek več ...

Svoj izvod lahko naročite pri Blagor (lahko jih kontaktirate tudi na info@blagor.si). Na voljo je tudi različica 'Ko bo zrasel' za tiste z enim otrokom. Priskrbite si ga zase. Za darilo prijateljici ob rojstvu otroka. Ob materinskem dnevu. V opomin ... ker bodo zrasli.










In ko smo že bili pri solzah ... Od jeseni pretakamo tudi solze sreče, skrbi in pričakovanja. Junija nas bo šest.



QuickEdit

You Might Also Like

3 komentarji:

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate