-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Vidim te, neznanka, kako me opazuješ ...


Vidim te, kako me opazuješ skozi okno avtomobila parkiranega pred vrtcem in se mi nežno nasmihaš ...



Prišla si s hčerko ali vnukinjo, pri teh novodobnih fasadah človek nikoli zares ne ve ... Svoje tri fante spravljam v njihove avtomobilske sedeže, jih mukoma pripenjam in se sprašujem, če bom tudi tokrat po nesreči odpela srednji sedež ter kateri od starejših dveh bo prvi razjezil najmlajšega.
Ti, dovoli, da te tikam, toliko mladosti čutim v tvojih očeh, pa nas gledaš s toplim nasmehom ... Vem, da si z mislimi drugje. Vem, da nasmeh ni zares zame. Vem, da v mislih gledaš sebe in se spominjaš otroštva svojih otrok. In tvoj blagi izraz me opomni, da ta trenutek živim tiste najlepše dni svojega življenja, tiste, katere bom gotovo najbolj pogrešala. Opomni me, da morajo biti moje odločitve modrejše in jaz bolj nežna. Opomni me, da je pomemben le ta trenutek - zdaj. Zdaj so majhni. Zdaj so moji. Zdaj so tu. Z njimi imam samo danes.

Hvala ti, draga neznanka iskrivih oči.


Preberite tudi:








QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Ti tvoji zapisi so tako lepi! Z lahkoto se tudi sama najdem v njih oz. zavem lepote danasnjega casa, ceprav na trenutke sploh ne idilicnega. Hvala, ker si mi nadela roznata ocala skozi katera je svet pravljicen.

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate