-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Novo življenje podlog lesenih didaktičnih igrač


Pisala sem že, kako se da še drugače oziroma na nov način uporabiti različne dele lesenih didaktičnih igrač - kot kocke. Plošče, podloge, pladnje, spodnje dele sem takrat pospravila v omaro, zdaj pa sem vzela prav te in jih uporabila namesto pladnja za razvrščanje. Poleg sem ponudila pinceto (lekarna) in cofke (Mueller, Svet Idej). Pri prvi dejavnosti* sem ponudila cofke v eni barvi, a v štirih različnih velikostih (razvrščanje po velikosti), pri drugi pa enako velike cofke različnih barv (prirejanje barv). Prva dejavnost, razvrščanje cofkov po velikosti, mu je bila res všeč, ob delu se je lepo umiril, izboljšal je tudi svojo tehniko prijemanja s pinceto. Druga dejavost je bila (po pričakovanjih) prelahka zanj (v bistvu sem mislila, da bo tako tudi s prvo). Seveda bi lahko uporabila tudi kakšen drug material za razvrščanje, ne le cofkov, a so bili ti prvi pri roki.









Za razvrščanje po velikosti (kot pri prvi dejavnosti) lahko uporabimo tudi plošče sestavljank (imamo to, ampak nisem najbolj zadovoljna s kvaliteto. Če bi še enkrat razmišljala o nakupu, bi vzela tole.).




* Plošča pripada lesenim sortirnim valjem, ki sta jih pred časom imeli dve trgovini (Chebeltza in Montessori doma), zdaj pa se jih ne dobi več.



Takole ... par mojih predlogov, zdaj pa prebrskat omare in izumit kaj svojega ;)
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate