-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Zabijanje lesenih žebljev 2.


P je prvič zabijal "lesene žeblje" malo pred tretjim rojstnim dnem. Ponudila bi mu jo lahko veliko prej, a sem šele takrat odkrila, da se golf paličice (v manjših količinah) dobi tudi pri nas. Že nekaj časa sem dejavnost želela ponuditi tudi D-ju (oziroma obema). Ko sem prišla  do prave, dovolj čvrste in ne prevelike škatle, nisem oklevala. Prvi je delal P. Zabijal je žeblje, delal luknje v škatlo, obesil risbe, ki sta jih narisala z babi ... D je kasneje zabijal žeblje v že narejene luknje in luknjice, ali pa jih samo potiskal vanje. K dejavnosti sta se pogosto vračala. 













QuickEdit

You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Tole je pa super dejavnost in hvala za namig nakupa lesenih žebljev! Sem že razmišljala, kje bi se jih dobilo...v lesenih zabojčkih z orodjem so vedno samo vijaki. Lepo se igrajte in učite še naprej! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala :) Ja, pa samo ta trgovino, od teh ta ustvarjalnih jih ima, sem preverila. No, pa pri golf opremi :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj pa zabijanje ta pravih žebljev v ta prav les? Mi smo odrezali smrekov kos lesa (je mehkejši) in ta prave žeblje in ta pravo kladivo - in akcija :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična :) Ja, tokrat sem imela v mislih bolj ta mlajšega, za njega pravi še niso, ta starejši je pa precej previden, vprašanje, če bi upal...

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate