Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Sladkanja ...


Naredila sem zelo zelo dobre domače presne Bounty-je po receptu Navihančkov. Ker se ne znam držat navodil, vedno moram vsaj za "milimeter" po svoje, sem jih poskusila narediti v obliki srčkov. Ker nimam silikonskih modelčkov za pralineje (zaenkrat), sem (ne prvič) uporabila tistega za led. Je trši, ampak se da, ne bi ga priporočila za Bounty-je, za tisto drugo, kar sledi, pa ja. Nekaj Bounty rezin sem celo naredila po receptu.




Bounty-ji so res hitro zmanjkali, naredila sem še pralineje z arašidovim polnilom. Polnilo sem naredila iz lončka in pol (hrustljavega) arašidovega masla, lončka mletega sladkorja in ščepca soli. Vse sestavine sem dobro zmešala. Nad soparo sem stopila jedilno čokolado z nekaj kokosovega olja. Nekaj čokolade sem dala v modelček, nato pa v zmrzovalnik, da se je strdila. S čokolado sem namazala stene posameznega srčka in modelček vrnila v zmrzovalnik. Sledilo je polnjenje s kremo, za zaključek pa sem srčke zalila s čokolado. Srčki so romali nazaj v zmrzovalnik, sladkali smo se nekaj ur kasneje. Čokolada večine pralinejev je razpokala, pri pravih modelčkih najbrž ne bi prišlo do tega. Pa dober tek! ;)





QuickEdit

You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Izgledajo super! Jaz moram pa te tvoje z arašidi poskusit. So prav tako videti zelooo dobri:D Hvala;)

    OdgovoriIzbriši

Follow @sanja.zogiceinkravate