-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Prirejanje: Krpice iz različnih tkanin


Prav s temi krpicami se je D spoznal že preko košare zakladov. Volna, bambus, bombaž, lan in svila. Izbirala sem podobne oziroma čim bolj naravne barve kar sem jih imela. Sprva je izgledalo, da bo tole D-ju pretežko, a se je k materialu vračal in vračal ... Užival je tudi med predstavitvijo (učna ura v treh stopnjah: "to je - pokaži mi - kaj je to", seveda nisva delala tretje stopnje), ko sem ga z vsako krpico pobožala po ličkih in mu jo dala v roke.




QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. To prirejanje...krasna stvar, razumem zakaj in kako, v praksi pa pri nas izgleda tako, da aktivnost reši v dobesedno nekaj sekundah (sicer ji je všeč), in se je ne pritakne več. Kakšna ideja zakaj?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogoče ji je prelahko? Poskusite s kakšnim predmetom več mogoče ali pa zamenjate, popestrite ... Če prirejate npr sadje - igrače, poskusite iste karte s pravim sadjem (jaz nikoli nimam dovolj vsega :-P ). So pa tudi otroci različni. P je (bil) isti, D si pa rad večkrat vzame, pa tudi ne, čisto vsaka stvar ga pa tudi ne pritegne... Aja, še to, saj primerjate predmete katere pozna, a ne?

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate