-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Ledena doba in dinozavri


Končno mi je uspelo v led ujeti nekaj živali (in kamnov v tem primeru). Dejavnost je bila precej visoko na seznamu že kakšni dve leti, a kar nisem našla primernih predmetov za zamrzovanje. Res sem želela, da bi bile to živali, a smo imeli samo precej drage, ki pa mi jih je bilo zoprno izpostavljati mrazu, barvilom in soli. Saj vem, da jim najbrž ne bi bilo nič hudega, pa vseeno. Bolj po naključju sem se znašla na podstrešju svojih staršev in med drugim izbrskala tudi svoje in bratove dinozavre. Takoj mi je bilo jasno, kaj jih čaka :) 


Pet dinozavrov in nekaj različnih kamnov sem v sladoledni banjici zamrzovala po slojih (kolikor sem sploh uspela počakati,  ;-) ). Vmes sem dodala še par kapljic modrega barvila.

Čez nekaj tednov sem se le spomnila na ledeno gmoto v zmrzovalniku in jo ponudila s soljo, toplo vodo in pripomočki. Malo začudeno sta gledala tako mene kot vse pripravljeno, zato sem se za začetek vključila v igro in smo nekaj časa skupaj posipali led s soljo in ga polivali s toplo vodo. Ko sta na neki točki obupala, sem led vrgla ob tla, da se je razletel, to je bilo šele presenečenje, naprej pa sta raziskovala in se igrala sama.


















QuickEdit

You Might Also Like

3 komentarji:

  1. To pa zagotovo preizkusimo! ;) Ugotavljamo, da so senzorične posode res zakon. :) Dinozavri pa sploh! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krasno senzorično posodo ste imeli! Mi je žal, ker se premalokrat spomnim pokukat k vam ... Bi mi superprav prišlo, če bi se dalo naročit na prejemanje novic preko e-pošte ali pa kakšen Facebook, Bloglovin ... Saj vem, lena sem ;)

      Izbriši
    2. Bom uredila! ;) Sem še nova v tem in mi tehnologija gre bolj tako tako od rok. :P Hvala za idejo!

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate