-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Nalepke za večkratno uporabo ali kako z malenkostmi otroku olajšati delo


P rad dela z nalepkami, ampak običajno jih sam ne more odlepiti. Poskusila sva že z okroglimi nalepkami in nalepkami "točkami zvestobe", a sem mu želela ponuditi še kakšne z vsebino. Kupila sem tematske nalepke in jim odstranila "negativ". Tako jih lahko sam odlepi in prilepi nazaj.



Haha :) 

Šlo je tudi D-ju.



Tudi pri drugih igračah najprej pomislim na to, kako bi lahko otrok delal sam. V spodnjem primeru so bile plošče na desni strani škatle in jih je bilo skoraj nemogoče vzeti ven brez raztresanja ostale vsebine. Prestavila sem jih v levi, malo ožji razdelek, kjer so bili sprva geometrijski liki. Za zmanjšanje možnosti raztresanja (D) sem like pospravila v košarico s pokrovom, ki se enostavno odpre. Deluje.


QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. O to so pa M&D nalepke. Mi smo jih tudi pred kratkim dobili in takoj, ko sem videla te pole sem se spomnila na to tvojo objavo in sem mali bučki tudi jaz odlepila negativ, da je lahko sama delala. Sej je čisto enostavna ideja, samo kaj pa vem, če bi se v tistem momentu na to tudi sicer spomnila. Tako da, hvala;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Z veseljem ... Ma ja, gledala sem tiste okrogle nalepke iz Muelerja (ali npr. Sparove točke zvestobe, isti princip), ki so res enostavne za uporabo in enkrat mi je kliknilo, zakaj so tako enostavne. Se mi je tako smešno zazdelo v tistem trenutku, da sem se kar zgrozila, zakaj tega že v tovarni ne naredijo :-P Je bil pa P prej že kar nekajkrat frustriran, ker ni mogel sam ... Lepo, da pride prav :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate