-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Kahlica



Sem že pohvalila D-ja? Zgornji prizor doživimo med vsakim previjanjem, že mesece. Bi slikala D-ja, pa je prehiter :) Niti ne vem, kako smo začeli, všeč mu je bilo sedeti na kahlici, potem mu je postalo všeč lulat na kahlico. Pogosto potem umije roke v bideju (t.j. si odpre vodo in packa). Res ve, res se potrudi, mi pa sledimo kolikor lahko.

Pri P-ju je šlo takole, sicer pa še eno zelo zanimivo branje.



---

In kaj je bil P prvič za pusta? Doplerjev pojav ;)




QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Hja, kahlice se nismo vpeljali, ne vem kaj cakam???
    Odpovem se vprasanju, ali naj bo to pripomocek z zvocnimi efekti in izrisanimi ucki in nasmehom od otrockove leve do desne ritnice :-) me pa zanima, ali je kahlici mesto izkljucno v kopalnici. Nasa kopalnica je relativno majhna in blazno zanimiva. Policke z rolicami wc papirja. Toaletni robcki. Njegovo visokost sifon oz. prekrivna mrezica. Si prav ne predstavljam, kako jo bom tam obdrzala na kahli. Mogoce edino ce jo dam v tuskabino in zaprem drsna vratca, hehe :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaja, kar na kahlico, tako ali tako jo bo treba kupil, prej ali slej ;) Ja načeloma je fajn, če je v kopalnici, ja... Ker tam bo tudi kasneje opravljala potrebo, pa tako ali tako bo morala v kopalnico umit roke. Mi smo zanimive predmete rešili tako, da smo jih odmaknili, rolice papirja smo zaradi majhnosti in vlage že tako ali tako premaknili iz kopalnice, ampak ja, to je odvisno od vsake kopalnice (+iznajdljivosti - pri nas je metlica za wc že leta na omarili z ogledalom, ni šans, da jo pustim na tleh oz kje tako, da dosežeta, če na wc splezata). Pa prinesli smo košarico s knjigami, da jih gledata med čakanjem, da se kaj zgodi/da dokončata. Ne vem, kopalnice nisem nikoli zapirala pred njima, na začetku kobacanja sem kvečjemu blokirala prehod do wc-ja samo za toliko časa, da sta se navadila, da po wc-ju ne stikamo, zato niti nisem imela problema ob uvajanju kahlice. Pa saj si z njo, ko pa začne okoli lesti naokoli, ji daj plenico in pojdita iz kopalnice, če ne gre drugače. Če pa lahko vseeno o kahlici, tale je super za čiščenje. Še boljša in cenejša bi najbrž bila druga varianta, brez naslonjala, je pa res čisto drugače, če jo primerjam s tisto iz Ikee (jo kar skrivam, ker mi jo je zoprno čistit, haha :P

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate