-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Prvorojstnodnevno darilo


"Skokce" (v originalu "Pop-up toy") (video) sem ogledovala po raznih blogih že pred dvema letoma. Bili so mi simpatični, niso mi dali miru. Pa sem navdušila še prijateljico, da jo kupi svojemu potencialnemu nečaku ( ;-) , :-P ). Z deljenjem poštnine sva prišli na zmerno ceno. Paket je iz Velike Britanije prišel v štirih dneh. "Skokci"  so navdušili in redno navdušujejo oba moja fanta.




D-jeva darila so priletela po pošti. Vse skupaj sem načrtovala že tako zgodaj, da sem potem pozabila pravočasno naročiti in darila je dobival še čez cel teden.

Knjiga in predpasnik.
Bo preveč, če rečem, da je to popolno prvorojstnodnevno darilo? Kakorkoli, zadovoljna :)
QuickEdit

You Might Also Like

9 komentarjev:

  1. Jejhata, pa so res simpaticni tile Skokci! Sem radovedna, ce bi bila nasa deklica tudi tako navdusena nad njimi kot nad PlanToys kocko s kroglami. Se mi zdi da imas dober izbor. No, ce bos slucajno :-) :-) :-) v svoji okolici slisala za koga, ki bi narocal tole in se usmilil se mene zraven, me pocukajte za rokav. Jaz sem si kolior toliko domaca z nemskim ebayem, tam pa Skokcev nisem zasledila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, trenutno ne vem za nikogar - da bi bil dovolj navdušen IN še imel otroka primerne starosti ... Jaz sem naročila kar direkt pri proizvajalcu http://www.galttoys.com/baby-toddler/activities/pop-up-toy.html . Lahko pa malo preračunaš, pa jaz objavim na FB/blogu, pa vas povežem...

      Izbriši
    2. Uf, si brzinska z odgovorom ♡
      Si se morala za postne stroske posebej dogovarjat? Anglija je kr draga. Sicer sem zasledila se tole, prav sram me je, ker sem tako zahojena inse nic ne znajdem, nic pametnega na temo pistnine v Slo ne najdem. Mogoce pa bi bilo treba preprosto menjati dostop do spleta. Iz mobija na racunalnik

      Izbriši
    3. Na bolniški sem, bolj kot ne vredu, k sebi še malo prihajam, pa mi je dolgčas :P 10 funtov je bila poštnina, sem poiskala račun, sicer pa ne piše, mislim, da sem poštnino takrat preverila tako, da sem kar v košarico vrgla in se delala, da bom kupila in prekinila vse skupaj v zadnji fazi :P Evo, zdaj sem naredilo isto, samo Slovenijo sem odkljukala tam pri podatkih, pa se mi je pokazalo. Pa sem kar malo presenečena, so dvignili na 17...

      Izbriši
    4. Le cim prej se pocajtaj. Sem pa nehote solidarna s tabo, v bistvu obe s ta' malo svoj kriz nosiva... Bronhiolitis ima ta mickena in jaz: boleč grlitis, vročitis, cureč nositis in se kaj :-)

      Tale postnina pa je draginja, a ne :-( Toliko definitivno ne dam, bomo preziveli brez. Preveris tisto mojo povezavo, ce je tam kaj upanja.

      Izbriši
    5. Other categories (including Video Games consoles) - £6.40 per delivery + £2.10 per kg.

      Ojoj, ve tudi ...

      Izbriši
  2. You're gonna kill me :-)
    Izdelek tehta 300 g. A to pomeni da je poštnina 6,40 eur, al' je dejansko zraven treba prišteti še 2,10?
    V vsakem primeru to ni tako hudo, akajne :-)
    Ampak titi, Amazon, falot! Takoj zacne ponujat ugoden nakup tega izdeka v kombinaciji... :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, pa ti bi nas res rada na kant sprav'la :-) ♡

    Ja, vem, funti...

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate