-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Torta iz plastelina


Bil je zoprno deževen dan, P je cvilil, piskal, norel, D je, še vedno bolan, jokal za vsako malenkost (ne pravim, da ga ne razumem, jaz bi tudi včasih :) ). Iz moje škatle ustvarjalnih materialov, ki jo zaradi takih prilik hranim na enostavno dostopnem mestu, sem začela nosit stvari, da bi ga zaposlila, P je (glasno) pririnil svoje stopničke in "pomagal". Tako sva izbrala plastelin. Navadno uporabljamo doma narejenega, nekaj, za rešit silo, imamo pa tudi "pravega". Vzel si je škarje, po čopič je odhitel neznano kdaj. Ponudila sem mu še krožnik in ga povabila, da naredi kosilo oziroma naj oblikuje kakšen kos mesa, krompirja ... Nujno je rabil še en krožnik in desko, ki sem jo ravno pospravljala iz pomivalnega stroja. Ni pozabil tudi na vilice. 


Gnetel je, prvič tako dolgo in zares, strigel, tlačil plastelin s čopičem (in dobil zanimivo ter lepo teksturo). Izdelek je s krožnikom vred odnesel v pečico (zadnje čase stvari pogosto romajo tja) in spekel torto. Na koncu je pomagal pospraviti in me je zelo presenetil, saj sem pobrala zgolj nekaj kepic plastelina, ki so mu bolj ko ne ušle.



Plastelin sem mu pustila na njegovih policah (poleg barvic, svinčnikov, voščenk), "moja" škatla pa vseeno še čaka na selitev ...
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate