-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Naši prvi racmani, RIP


Z njimi (Nočnimi racmani) smo ravnali precej kruto. Po običajnem sušenju v sušilcu niso bili nikoli zares suhi. Zime so presedeli na radiatorju, spomladi in jeseni ali ko se je mudilo, pa so se nemalokrat sušili še z naslednjo rudno perila. Če sem se pred časom spraševala, kdaj zavreči plenico, zdaj vem - ko ne opravlja več svoje funkcije. Sprednji del se je, zaradi raztrganine, kar razpotegnil. Plenice so bile mokre skoraj samo okoli pasu, ne nižje. Kot bi bila presekana povezava. In to nam ponoči nikakor ni bilo všeč.




ku-ku

Dnevne Racmane iz istega kompleta še vedno uporabljamo. Ne izgledajo bistveno bolje, a zaenkrat se še ne smem pritoževati. D se še veliko doji ponoči (je lačen, ker čez dan nima časa za hranjenje) in se vedno, med pol drugo uro ali pa najkasneje zjutraj, okoli sedmih, zbudi premočen. Ker gresta običajno dve plenici na noč (imamo štiri nove bombažne), sem dokupila še dve bombažni plenici iz pliša. Jasno, Racmanovi.

Nočni Racman barvni; mi imamo zelenega in modrega.
Zdi se mi, da so plišaste plenice bolj vpojne. V bistvu je že pliš sam po sebi zanimiv. D-ja sem imela cel prvi mesec samo v bombažnih plenicah (brez prekrivnih hlačk). Te so bile seveda hitro mokre, ležišče pa zaradi plišastih oblačilc sploh ne. In da o tem, kako zelo so nove plenice mehke sploh ne govorim. Ni jih težko lepo zadelati s prekrivnimi hlačami, saj se kakšen ven gledajoč delček kar posveti zaradi velikega kontrasta (pride prav ponoči, oh, kako zelo :) ). Mi je kar malo žal, ker sem se tako dobro založila z novimi bombažnimi tik preden so na trg prišle plišaste, saj so te skoraj zagotovo naše zadnje plenice.
QuickEdit

You Might Also Like

1 komentar:

  1. Pozdravljena,
    ker se zanimam za nakup pralnih plenic Racman, me obširno zanima vaše mnenje. Iz napisanega sklepam, da vam niso bile všeč?

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate