-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Gremo na čaj


P-jeva kuhinja je doživela še eno levitev (prvič, drugič, tretjič in četrtič). Pred časom sem naredila čajne vrečke iz filca. Te so, za razliko od ostale hrane iz filca, ki je nastala kasneje, še lepljene in ne šivane. Nameravala sem narediti štiri enake, a sem si kasneje premislila in barve "papirčkov" uskladila s skodelicami.





Poleg sem ponudila piškote - tiste za štetje in tiste, ki sem jih (strašnonahitro) naredila skupaj z vrečkami. Pa seveda dve skledici za razvrščanje in pinceta za motoriko, kako pa drugače! :)




Vključila se je tudi zajemalka.




Poleg čajnih vrečk in piškotov, pa sem ponudila še nekaj sadja, orodja (pinceto, žličko za sladkor, zajemalko), opreme (lonec, pripomočke za pomivanje, vrček, skodelice, sladkornico, sklede). In celo popoldne srkala najboljši čaj! :)


Čajna kuhinja

QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Sanja, krasno, kaj vse ustvarjate pri vas doma! Mene pa firbec matra, od kod imate tele poličke, na katerih je zložena "posoda". Zgledajo po meri narejene, ali ste jih kje kupili?
    Hvala za odgovor!
    LP, Ana

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo! :) Polički sta Ikein Rast (http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/44361109/). Sta pa iz smrekovega lesa in sta konkretno spremenili barvo (preko rumene do oranžne - v živo je še močnejša barva).
    Malenkost. lp, a

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate